TANCEB KAYON

19November2019

Indonesian English Japanese Korean

SItus BBPP Lembang

You are here: Home Publikasi Artikel Artikel Umum TANCEB KAYON

TANCEB KAYON

User Rating:  / 0
PoorBest 
bbppl-tanceb kayon-merenung 2.pngbbppl-tanceb kayon-merenung 2.pngHarita poe jumaah ngagayuh kasorenakeun kunaon ieu hate seseblakan, rus-ras kana kajadian-kajadian anu katukang. Utamana Apa reujeung Ema bet ngalalar, ngalangkang jeung kokolebat bae padahal mantena parantos mulih kajati mulang ka asal dipundut kunu rahayu dicandak kunu kawasa lima tahun anu katukang.
 
Nya harita kagambarkeun kanyaah, kadeudeuh indung jeung bapa. Anu ngasuh, ngatik reujeung pepeling taya kendatna unggal poe ngaping ngajaring taya bosena ngamumule buah hate.

Ya Alloh !!! Hapunten sagala dosa perdosa mantena meureun ieu nu disebut rasa kangen jeung kanyaah sok sanajan mantena tos bbppl-tanceb kayon-kasih syg ortubbppl-tanceb kayon-kasih syg ortusejen alam tapi ari batin manteng henteu pegat salamina paanjang anjang.
Paling hate bisa leler mun ngajugjug ka pajaratan ngadoa kanu kawasa mugia si Apa rejeung si Ema aya dina Rohmatna Gusti, aya sagedengeun mantena, aminnn…!!!

Tanceb kayon jadi saksi, jadi bukti anu sajati, sakabeh manusa pasti ! pasti ! bakal mulih ka jati mulang ka asal...madep ka Gusti Yang Widi sabab eta hiji papasten ti ajali. Mungguhing kumelendang manusa di ieu dunya diibarat wayang anu digerakeun ku dalangna, teu daya…teu upaya…teu bisa ngalalangkungan mantena, anu pasti di dunya diumbarakeun.

Harita kuring semegruk, rasa kangen, rasa sono kabeh pagaliwita tapi kudu kumaha ari jonghok mah teu bisa, paling tina rasa kana rasa, patali batin manteng moal pegat, anteb pisan. Tanceb kayon sajati menjadi saksi poe jaga bakal ngahiji kalayan Rohmatna Gusti Nu Maha Suci…

bbppl-tanceb kayon-berdoa.pngbbppl-tanceb kayon-berdoa.pngYa Allohu Ya Robbi…Hapunten sagala dosa, rumasa sering ngaririweuh boh beurangna jeung peutingna, rumasa can bisa mulang tarima…rumasa kuring can bisa bebela…kilang bara nyugemakeun ka salira…nu harita ema jeung apa tilar dunya kuring teu acan dewasa.

Rumasa abdi rumasa, mugia salira dijantenkeun ahli sorga. Amiinnn….
Kira wanci geus reup-reupan kuring mulang mawa hate anu tenang…kahoncewang, kahariwang ngadadak ilang mani endah, teur anteb, panineungan…
 

Tentang Kami

bbpp lembang kantor sampingbbpp lembang kantor samping

Motto kami:
           Taqwa dalam beragama,
           Santun dalam Berperilaku,
           Prima dalam Berkarya

Hubungi Kami

  • Kantor: Jl. Kayuambon 82
    Lembang, Bandung Barat
    Pos 40791 Jawa Barat, INA
  • Tel/Fax: (+6222) 2786234 - 2789783